Supergod kyckling

Recept taget från Linas matkasse

Sätt ugnen på 225 grader
Finhacka en gul lök. Blanda lök med 1/2 dl solrosfrön, 3/4 dl mango chutney och 2 dl matyougurt. Pressa ner 2 vitllökskylftor och saften från 1/2 citron. Krydda med 2 tsk mald ingefära, 3 tsk spiskummin och 1 tsk salt.
Lägg 1 kg kyckling (vältinade) i en ugnsfast form. Gnid in yoghurtblandningen över kycklingen. Tillaga mitt i ugnen, cirka 30-35 minuter eller tills kycklingen är genomstekt.
Till detta serverade jag bulgur som jag kokat i grönsöksbuljong, i den rörde jag i rödlök, champinjoner och lite chevre.
Mycket gott !
Bjuder på en sommarbild i brist på annat.











2011-11-22

ja 2 par vart det ju =D



Hoppas att det är bättre med migränen?

2011-11-23

Skönt att det är bra nu, men fy för att sitta i så länge =(



javisst var det fint =D

» Marie

2011-11-25

Ha en toppenhelg goa du

kramar