En liten olycka

När Henrik hämtade Samson idag hade han trampat i glas. Nu är lilla tassen omlindad och han ligger och vilar. Han är så duktig klagar aldrig och låter tassen vara.

Om du har ett äpple vill du dela det med mig ?

Var och handlade ett stativ och en fjärrutlösare till kameran idag. Innan dess var Liv och jag på bio igen, vi såg Alfons Åberg. Grabbarna i familjen har åkt till skogen med en kompis till H.

Lång vecka

En lång vecka är slut. Det ska bli så skönt med helg. Efter jag hämtat Liv gick vi tillsamans och hämtade Samson. Det var inte bara jag som var trött denna fredag, Liv somnade i vagnen och sover fortfarande gott nu. Hoppas att hon vaknar snart så vi kan fredagsmysa.

Sötaste tjejen i stan

Sötaste Liv var väldigt mysig igår. Hon satte på radion valde kanal med omsorg och sedan bjöd hon upp mig för dans. Kind mot kind dansade vi. Vardagsliv deluxe.

Grymt bra !!

http://www.youtube.com/watch?v=mNE9bUa2D0c

Eld

Älskar verkligen att vara i skogen göra lite eld och grilla korv. Ett sånt äventyr är uppskattat av samtliga i familjen. Nu är det snart dags att göra lite mat, spagetti och köttfärssås blir det idag.

Lakritsprovning

En gång i månaden så träffas tjejerna på mitt jobb för en aktivitet. Denna gång var det dags för lakritsprovning. En spännande kväll men en massa olika smaker i lakritsens tecken. Måste erkänna att jag trodde jag var mer förtjust i det svarta guldet än jag faktiskt är.

Kungen i skogen

Grillat korv i skogen idag. Liv har även kört en massa träning med Samson. Lilla tjejen som kan prata med hundar.

Bio och skogspromenad

Malin och jag tog med våra små på bio idag. Vi såg Nalle Puh, kidsen gillade filmen även om de var lite myror i brallan den sista kvarten. När vi kom hem tog vi med Samson på en lång skogspromenad.

Gårdagens fredagsmys

Het räkcoktail med mango och avocado till förrätt. Varmrätten bestod av bakade potatisar som man gröper ur och blandar med chevré och lägger tillbaka i potatisskalen och in i ugnen en stund och en bit entrecoté till det. Tröttheten slog till snabbt igår så efter god middag slötittade vi på Idol.

Små funderingar i trappen

Lyx

En ny inredningstidning, en kopp kaffe och energin kommer sakta tillbaka.

Hjälpreda

Håller nu på att lagar lax med kokosmjök och ris. Bästa hjälpredan assisterar.

Tavla till Liv

Tyvärr blev jag inte nöjd så jag måste göra om den.

Första träffen

Idag var första träffen på bokklubben. Vi hade läst boken Norwegian Wood av Haruki Murakami. En mycket läsvärd bok. En annorlunda kärlekshistoria som utspelar sig i Japan.
Till bokklubben hade jag gjort lite tilltugg och blåbärspaj.

Vänner

Igår middag hos goda vänner, samma vänner som vi ska åka till Sälen med. Längtar galet mycket dit.
Idag blir det träff med min bok klubb, ska bjuda på lite snittar och fika.

Godmorgon Torsdag

Idag lämnar jag Liv på dagis, väldigt mysigt att få starta dagen med henne. Hoppas att vi hinner en sväng och hälsa på hästarna i helgen.

Höstlöv är vackra

Inte riktigt än

I söndags fick hon en par paket av sin mormor och morfar. Mormor hade fyllt år så vi hade även ätit tårta. På vägen hem i bilen frågade Liv  lite tveksamt- Är det min födelsedag idag? Jag lovde henne att hon kommer märka när hon fyller.

Vänta på mig Bella

Samson skulle aldrig erkänna det,men han hade inte ens chans mot Bella.

Höstbilder tagna vid Varamon

Bråda dagar

Inne i en väldigt intensiv period. Väldigt roliga saker men längtar lite till en lugn dag.

Stugan i Motala

Mötte upp vänner vi inte träffat på flera år. En tur till Motala och stugan där över helgen. God mat, barn, hundar,brasa och långa djupa samtal sammanfattar helgen.
Dessutom fick Liv träffa sin mormor och morfar. Helgen kunde inte blivit bättre.

Tomas Tranströmer

En ängel utan ansikte omfamnade
mig
och viskade genom hela kroppen:
`Skäms inte för att du är människa,
var stolt !
Inne i dig öppnar sig valv efter
valv oändligt.
Du blir aldrig färdig och det är
som det skall.

Makalöst vacker.

Belöning i höstrusket

Senaste månaden har bestått av mycket arbete Därför var det superroligt att få en extra belöning i form av en lazy- spa weekend för två personer på Skepparholmen av jobbet. Perfekt att åka på när hösten knackar på dörren.

Kanelbullen

Idag mötte vi en mamma med två små pojkar. Vi började prata och hon sade att hennes sa småkillar tyckte att Samson var söt som en kanelbulle. En pratstund med dem satte verkligen guldkant på dagen.

Kärleken

Det finns inget finare än kärleken. Sötaste Liv hade gjort ett halsband till mig idag på dagis. Tre timmar hade hon kämpat för att få till det.

Sommarminne

Igår pratade Liv om sitt sommarminne på dagis. Hon hade med sig sin lilla fyr som vi köpt i souvenirbutiken vid långe Jan. Att regnet aldrig ville ta slut den dagen tror jag hon glömt. Liv hade glatt berättat om sin semester på Ööööööööland och turen upp i den stora lampan.

Mysmåndag

Lyxade ikväll med lammyterfilé, potatiskaka och en chevreröra.

Världens bästa Liv

Busungen som aldrig är still.

Mera bilder från Skansen


Skansen

Underbar höstdag på Skanen. Liv, jag och F med lillkillen A.