Dagar att minnas

Soliga dagar med en massa uteaktiviteter tillsammans.
Dessa dagar kommer jag att spara i hjärtat och plocka fram regniga dagar.

En liten kaka

Bästa myset efter dagis och jobb. Lite fika utomhus.

Tisdagstrött

Hann ut en sväng efter jobbet för att njuta av solen. Underbar tankte att veta att man snart kan ta eftermiddagsfika ute på vår altan.

Powerwalk

_
Kom tillslut på en lång powerwalk idag.
Nu är jag trött.

Kalassöndag

Kalas i underbart vårväder hos vänner i Bromma. Grillade korvar och hamburgare ute i trädgården, aldrig smakar mat så gott som när man är ute.
Det bjöds även på en mycket god och fin tårta.

Härliga lördag

En snabbtitt på kompisars eventuella nya tomt i Norrtälje. Svinkallt och dåligt väder men ändå en mysig förmiddag med kokt korv ute i skogen.
Sedan hemfärd för middag med M&M med tre barn hemma hos oss. Härlig kväll med roliga samtal i köket med ett bakgrunds ljud av stojande och skrattande barn.

Trevlig helg

Jag har saknat dig Fredag !

Njuter av fredagskvällen. Vi har ätit plockmat, getostfyllda smördegsknyten, revbenspjäll, kyckling, parmaskinka, sallad och lite sushi. Nu mys med familjen

Att älska sin hund

.
-Mamma, visst är jag Samsons storasyster?
- Mm, det är du.
- Vad bra för jag måste ju vara storasyster, för Samson är ju så liten.
Jag tittar på Liv 14 kg och sen på Samson 40 kg.

Böcker att sätta tänderna i

Två böcker som jag länge tänkt köpa fick följa med mig hem från bokrean idag.

Varm choklad och bullar ute

En liten promenad till lekplatsen med varm choklad och bullar blev dagens utflykt. Underbart med en fikastund ute i naturen med bästa sällskapet.

Whoopisar

Liten och jag bakade lite idag.

Lilla fröken sötnos

Intensiv söndag, fika och hämtning av Samson i Solna. Efteråt var det simlekis, Liv var nästan mer under vattnet än över. Nu har vi ätit tacos och vilar i soffan

Bjuder på Samson

Väldigt trötta efter en dag i Uppsala. En tur till Fyrishovsbadet och sedan middag hos vänner. Hemfärden i snökaos var inte lika rolig.

Trevlig kväll !

Mysig hemmadag med Liv då dagis var stängt idag. Vi har haft lekstund med Karin och hennes underbara barn. Liv och B har lekt som små tokar och vi mammor hann men en massa tjejsnack och fika.

Härlig onsdag

Hämtade liten på dagis idag.
Hennes blick möter min när jag kommer in genom grinden.
Hela hon lyser upp och springer mot mig med snabba steg.
En stor kram och en blöt puss. Mysigt !
En snabb tur till pulkabacken och sen hem för att göra paj.

Alla hjärtans dag

Firade alla hjärtans dag med lite god mat. Entrecôte, rostad potatis och svampsås. Lite paket fick Henrik och Liv av mig. Jag fick en bok av Henrik som verkar väldigt spännande. Till efterrätt hade jag tryckt ut hjärtformade ananasbitar som jag doppat i choklad.

Plättlätt

Är det att bli kladdig när man äter plättar eller småttispannkakor som Liv kallas det.

Finaste killen

En riktig festlig och kalashelg lider mot sitt slut. Haft en underbar 30-års helg. Nu får vi göra som Samson och leta efter sötsaker och guldkorn i vardagen.

Njutit i det vackra vädret

Idag tog vi en sväng ut i det vackra vädret. Vi drack varm choklad och åt kakor. Liv testade även sina skridskor igen. Hon tycker inte att det är någon hit än.

Present

Jag fick ett armband av mina föräldrar som tilltalade mig väldigt mycket.
En jobbarkompis till min pappa har gjort det.
Dessutom fick jag min nya kamera av dem och Henrik. Otroligt snällt av dem och Henrik att låta mig få möjlighet att utvecklas inom fotograferingen. Förhoppningsvis får jag min gamla kamera såld imorgon.

Pulkatur

En liten tur till pulkabacken blev det idag.

Lite bilder från igår

Trevlig kväll som gick alldeles för fort. Vi bjöd på smörgåstårta och plockmat , smarro smarro. Till kaffet blev det tårta, tyvärr var det nötter i den trots att jag försäkrat mig i butiken om det inte skulle vara det. Jag är ju allergisk mot nötter så jag kunde inte äta.

Fortsätter firandet även idag

Ikväll blir det middag med nära och kära.

Lite godis

Test med nya kameran

30 År

Dagen har firats av mina fina kollegor med presenter, kladdkaka och sång. Efter jobbet firade jag med Henrik, Liv och Samson. Vi har ätit skaldjur och druckit champagne. Jag har fått fantastiska presenter bl.a en ny klocka och en ny kamera. Imorgon blir det fest min våra vänner och på lördag kommer mina underbara föräldrar.

Närmar mig the big 30

Fruktvalet idag blev grape. Lite beskt var omdömet av lilla fröken.
Ikväll blir det lugnt imorgon firar jag min stora dag. Jag tror inte att det blir någon större skillnad att vara 30 år än 29  men man vet aldrig :-)

Premiärturen på skridskor

Liv och jag hittar ofta på något litet äventyr efter dagis. Idag gick vi hem och gjorde lite varm choklad,packade med skridskor,bullar och gick till isbanan. Där åkte Liv skridskor för första gången. Vet inte om det var hon eller jag som var mest staplig. Men mysigt hade vi. Henrik kom hem med nya kaffemuggar idag. Ser ut som knögliga pappermuggar, jag gillar dem väldigt mycket.

Ett stort tack till Mirre som har myflowergirl.blogg.se

Hon har fixat min nya design och jag är så otroligt nöjd och tacksam för all hjälp.

Smak av sommaren

Tidningsförvaring

Andra bullar

Förgyllde denna kalla Stockholmsdag med lite bullbak. Längtar till imorgon då det är fredag.

"Everything will be okey in the end, if it´s not okej, it´s not the end"